SEO στη Θεσσαλονίκη για πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google.

SEO - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για Μηχανές Αναζήτησης

Στη Runnable ανεβάζουμε την ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα της Google!

Ανεβάζουμε την ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα της Google!

Γιατί μας ενδιαφέρει το SEO (Search Engine Optimization);

0%

των χρηστών δεν κάνουν κλικ στις διαφημίσεις του Google Ads.

0%

αυξάνεται το ποσοστό εγκατάληψης αν η σελίδα σας χρειάζεται πάνω από 2 δευτερόλεπτα για φόρτωση.

0%

των χρηστών smartphone αναζητούν αγαθά και υπηρεσίες τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

0%

των χρηστών επιλέγουν οργανικά αποτελέσματα της 1ης σελίδας.


Κάνοντας SEO καταφέρνουμε να πείσουμε τη Google να ανεβάσει την ιστοσελίδα μας ψηλά στα οργανικά (μη πληρωμένα) αποτελέσματα αναζήτησης!

Στη Runnable παρακολουθούμε συνεχώς τις Οργανικές Κατατάξεις των Πελατών μας, την Επισκεψιμότητα και τη συμβολή της σε Conversions

Μπορούμε να σας καλύψουμε είτε επιθυμείτε μόνο επαγγελματική αξιολόγηση (SEO AUDIT) είτε πλήρη υλοποίηση των ενεργειών SEO έπειτα από την έρευνα και αξιολόγηση της ιστοσελίδας σας.

Παρακολουθούμε τις οργανικές κατατάξεις, την επισκεψιμότητα και τα conversions των πελατών μας.

Μεθοδολογία Προώθησης Ιστοσελίδων στις Μηχανές Αναζήτησης

Όλη η διαδικασία ξεκινάει απο μια καλή στρατηγική Search Engine Optimization η οποία περιλαμβάνει τις κατάλληλες τεχνικές που απαιτούνται για να εξασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται σε υψηλή θέση για τους όρους αναζήτησης που σας αφορούν.

Η αναζήτηση λέξεων κλειδιών είναι μια λεπτή διαδικασία και ουσιαστικά αποτελεί μετρήσιμο στόχο μιάς στρατηγικής. Ειδικευόμαστε συνεχώς στην έρευνα λέξεων-κλειδιών, και κατευθύνουμε τους πελάτες μας σε αυτό που αναζητούν οι δικοί τους πελάτες.

To On-Site SEO περιλαμβάνει μια σειρά ενεργειών με τις οποίες βελτιώνουμε όλα τα σημεία της ιστοσελίδας όπως: χρόνο φόρτωσης, αρχιτεκτονική δομή, εσωτερικούς συνδέσμους, τίτλους, markup κλπ, διασφαλίζοντας ότι θα διαθέτει σε όλες τις σύγχρονες προδιάγραφες.

Με ένα τεχνικά έτοιμο site, κατευθυνόμαστε στο Off-Site SEO που περιλαμβάνει τεχνικές όπως χτίσιμο συνδέσμων, social media marketing κλπ. Το offsite SEO απαιτεί χρόνο και είναι αυτό που θα εδραιώσει την ιστοσελίδα σας σε υψηλές θέσεις και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Στρατηγική SEO, αναζήτηση λέξεων κλειδιών, on-site SEO και off-site SEO στη Θεσσαλονίκη.

Η βελτιστοποίση ιστοσελίδων - SEO αποτελεί ένα από τα εργαλεία προώθησης ψηφιακού μάρκετινγκ (Digital Marketing).
Στη Runnable συνδυάζουμε το SEO και με μεθόδους social media marketing.

Η Runnable αναλαμβάνει να βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα σας ακολουθώντας τις τελευταίες πρακτικές SEO για σίγουρα αποτελέσματα!

Τι θα καταφέρουμε μαζί:


  1. Θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο και πιο φιλικό προς το χρήστη site.
  2. Θα αυξήσουμε την κυκλοφορία (traffic) της ιστοσελίδας.
  3. Θα βελτιώσουμε την αξιοπιστία του brand.
  4. Θα προσελκύσουμε περισσότερους πιθανούς πελάτες.
  5. Θα μειώσουμε την εξάρτηση από το Google Ads.
  6. Θα επιτύχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα.
Στόχοι που πετυχαίνετε με τη Runnable στη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας.

SEO με Στόχο τις Πρώτες Θέσεις των Αποτελεσμάτων της Google

Αναλαμβάνουμε να κάνουμε μια αξιολόγηση του site σας (audit) και να σας προτείνουμε λύσεις και τρόπους βελτιστοποίησης ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Δωρεάν αξιολόγηση audit SEO της ιστοσελίδας σας.

Συχνές Ερωτήσεις για το SEO

Το SEO (search engine optimization) είναι διαδικασία για τη βελτίωση της θέσης μιας ιστοσελίδας στα οργανικά (μη πληρωμένα) αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Επιτυγχάνεται μέσω στόχευσης για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ή φράσεις, μέσω παραμετροποιήσης του κώδικα, του περιεχομένου, της δομής και πολλών ακόμα τεχνικών.

Ο τελικός σκοπός σε κάθε κίνηση marketing είναι να δημιουργηθεί κέρδος, και το SEO το κάνει πολύ καλά φέρνοντας στοχευμένο κόσμο στην ιστοσελίδα σας μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Όποιος υπόσχεται ότι μπορεί να εμφανίζει την ιστοσελίδα σας σταθερά στην 1η σελίδα της Google μάλλον υπερβάλει και καλό θα είναι να τον αποφύγετε. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας (SEO) δε μπορεί ποτέ να εγγυηθεί ότι θα εμφανίζεται στην 1η σελίδα της Google, καθώς αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες οι οποίοι μεταβάλλονται συχνά.

Τα αποτελέσματα του SEO γίνονται ορατά σε διάστημα 6-8 μηνών. Αυτό φυσικά εξαρτάται απο πόσο ανταγωνιστικά είναι τα ζευγάρια λέξεων (keywords) που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα, το αντικείμενο της, τον ανταγωνισμό κ.α.

Οι λέξεις – κλειδιά (keywords) αποτελούν όρους που θεωρούνται αντιπροσωπευτικοί για το εκάστοτε θέμα που περιγράφουν και που χαρακτηρίζουν το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας.

Αποσκοπούμε δηλαδή στην κατά το δυνατό υψηλότερη κατάταξη της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης, όταν κάποιος χρήστης πληκτρολογήσει μία ή περισσότερες από τις λέξεις – κλειδιά που την χαρακτηρίζουν.

Όταν οι χρήστες ψάχνουν κάτι στην αναζήτηση της Google, επιλέγουν κάποιο από τα αποτελέσματα που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Όσο πιο χαμηλά βρίσκεται η ιστοσελίδα μας στην κατάταξη, τόσο μειώνεται δραματικά η πιθανότητα να μας ανακαλύψουν οι πιθανοί πελάτες μας.

Δείτε περισσότερα για το SEO

Τι είναι το SEO και γιατί το χρειάζομαι.

Τι είναι το SEO και γιατί το χρειάζομαι;

Γιατί είναι σημαντικό το SEO, τι μας προσφέρει, πόσο χρόνο χρειάζεται για να αποδώσει, πόσο κοστίζει και άλλα...

10 Αλήθειες για το SEO.

10 Αλήθειες για το SEO

Δέκα βασικά πράγματα που θα πρέπει να καταλάβουμε πριν κάνουμε SEO. Οι μηχανές αναζήτησης, το περιεχόμενο και άλλα...

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις υπηρεσίες SEO που μπορούμε να σας προσφέρουμε.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να μοιραστείτε τις ιδέες και τους προβληματισμούς σας.