Σύστημα Eνοικίασης Αυτοκινήτων

Το Απόλυτο Σύστημα Ενοικίασης Αυτοκινήτων!

Για επιχειρήσεις και επαγγελματίες!

Οθόνη συστήματος κρατήσεων - ενοικιάσεων αυτοκινήτων.
Εφαρμοσμένο παράδειγμα του Συστήματος Ενοικιάσεων της Runnable.
 • Έξυπνος Σχεδιασμός
 • Σύγχρονο Design
 • Φιλικό Περιβάλλον
 • Μοναδικά Χαρακτηριστικά
 • Τεράστιες Δυνατότητες
 • Έμπειρία
 • Αξιοπιστία
 • Προσαρμοστικότητα
 • Ευελιξία
 • Απόδοση
 • Παραμετροποιήσιμο για Διάφορα Οχήματα
 • 100% Αποτελέσματα

Το Σύστημα Ενοικίασης Αυτοκινήτων της Runnable είναι έξυπνο, αξιόπιστο και εξαιρετικά προηγμένο σύστημα online κρατήσεων με απεριόριστες δυνατότητες που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο ενοικίασης οχημάτων.

Το σύστημα θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη σας μέσω ηλεκτρονικών κρατήσεων από την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας. Επιτρέψτε στους επισκέπτες του ιστότοπού σας να πραγματοποιούν απευθείας κράτηση και πληρωμή μέσω ενός απλού, κατανοητού και ασφαλούς συστήματος κρατήσεων στη γλώσσα του επισκέπτη.

Γιατί να επιλέξω το Σύστημα Ενοικιάσεων της Runnable;


- Για να αυξήσετε άμεσα τις πωλήσεις και τα κέρδη σας φυσικά!


Χρησιμοποιώντας το Σύστημα μας μπορείτε να αυξήσετε δραματικά τις πωλήσεις σας, όχι μόνο επειδή η πελατειακή σας βάση επεκτείνεται σημαντικά αλλά κυρίως για τα σημαντικά οφέλη που έρχονται σε εσάς και τους πελάτες σας.

Οι πελάτες σας μπορούν γρήγορα, έξυπνα και απλά να κλείσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν, να μάθουν τιμές και διαθεσιμότητα, να δουν τα χαρακτηριστικά του κάθε οχήματος, να επιλέξουν τα πρόσθετα που επιθυμούν και να λάβουν αυτόματα e-mail με όλες τις προαναφερθείσες λεπτομέρειες.

Ως ιδιοκτήτης του Συστήματος, μπορείτε να εισπράξετε άμεσα και με ασφάλεια το ποσό της προκαταβολής, να κάνετε εκπτώσεις ή προσφορές, να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο αφού όλα γίνονται αυτόματα και όλα αυτά χωρίς να αλλάξετε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας.


Rent A Car - Booking System screen.
Παράδειγμα υλοποίησης της Κράτησης σε μία Σελίδα της Runnable.
Κάντε κλικ για προβολή σε πλήρες μέγεθος.

Κράτηση σε μία Σελίδα.

Το απόλυτο χαρακτηριστικό που κάνει το Σύστημα μας να ξεχωρίζει!Η πλειοψηφία των συστημάτων ενοικίασης που θα βρείτε εκεί έξω συνήθως χρησιμοποιούν τρεις ή τέσσερις σελίδες για την ολοκλήρωση μιας κράτησης. Εμείς, πιστεύουμε στην πρακτικότητα και θεωρούμε ότι είναι ευκολότερο για τον χρήστη (υποψήφιο πελάτη) να πραγματοποιεί όλα τα βήματα της κράτησης σε μία σελίδα. Έτσι, ο πελάτης δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει το κουμπί "Πίσω" για να διορθώσει αυτό που έκανε στην προηγούμενη σελίδα και να ανησυχεί μήπως χάσει αυτό που κάνει στην τρέχουσα. Αποφεύγονται επίσης μηνύματα από το πρόγραμμα περιήγησης σχετικά με το αν ο χρήστης θέλει να επιβεβαιώσει ότι θέλει να μεταβεί στην προηγούμενη σελίδα. Το Σύστημα Ενοικίασης της Runnable αποφεύγει όλη αυτή τη σύγχυση.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, διασφαλίζουμε ότι ο πελάτης έχει έναν εύκολο στη χρήση τρόπο κράτησης, με όλα τα βήματα που χρειάζονται σε μία μόνο σελίδα, ώστε να μπορεί να δει ανά πάσα στιγμή, όσα έχει ήδη συμπληρώσει καθώς και όσα απομένουν για την ολοκλήρωση.


Άλλα Χαρακτηριστικά:

Επιβεβαίωση Κράτησης

Μπορείτε να επιλέξετε τι θα συμβαίνει όταν εισέρχεται μια νέα κράτηση στο σύστημα. Δίνονται επιλογές αυτόματης επιβαιώσης ή χειροκίνητης από εσάς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μέθοδοι Πληρωμής

Η προκαταβολή, εάν απαιτείται για την επιβεβαίωση της κράτησης, μπορεί να είναι ένα ποσοστό του συνολικού ποσού ή ένα τυποποιημένο (ορισμένο από εσάς) ποσό. Η κατάθεση της προκαταβολή ή του συνολικού ποσού μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:
- Online Πληρωμή μέσω PayPal
- Online Πληρωμή μέσω Συνεργαζόμενης Τράπεζας που έχει συνδεθεί με το Σύστημα μας
- Οffline Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα
- Οffline Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Χρέωση παράδοσης / παραλαβής ανάλογα με την τοποθεσία

Για κάθε τοποθεσία που εξυπηρετείτε και μπορεί να επιλέξει ο χρήστης ως τοποθεσία παράδοσης / παραλαβής του οχήματος, υπάχρει δυνατότητα χρέωσης. Η χρέωση που ορίζεται από εσάς, μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία και τη διάρκεια κράτησης.

Χρέωση εκτός ωραρίου

Υπάρχει δυνατότητα χρέωσης ανάλογα με την ώρα που επιθυμεί ο πελάτης να γίνει η παράδοση / παραλαβή του οχήματος.

Πρόσθετα με διαφορετική χρέωση ανάλογα με τον τύπο του οχήματος

Το σύστημα επιτρέπει την εμφάνιση διαφορετικών πρόσθετων και χρεώσεων ανάλογα με τον τύπο του οχήματος που έχει επιλέξει ο χρήστης.
Για παράδειγμα, μπορεί να χρεωθεί διαφορετικά η ασφάλιση για τους τύπους αυτοκινήτων που ανήκουν στην ομάδα A, B, C και διαφορετικά για τους τύπους που ανήκουν στην ομάδα D, E, F και ούτω καθεξής.

Τιμές ανά εποχή - Γρήγορη αλλαγή τιμών - Προσφορές

Οι τιμές ρυθμίζονται δυναμικά ανά περίοδο, για κάθε ομάδα αυτοκινήτων, ανάλογα με τις ημέρες ενοικίασης και την εποχιακή περίοδο. Στη συνέχεια το σύστημα συμπληρώνει αυτόματα τις τιμές σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων που ανήκουν σε κάθε ομάδα.
Δίνεται η δυνατότητα γρήγορων αλλαγών στις τιμές (μείωση ή αύξηση) με μερικά μόνο κλικ.
Ομοίως, οι προσφορές ορίζονται για κάθε κατηγορία αυτοκινήτου. Επιπλέον, για μεγαλύτερη ευκολία, μπορούμε να ορίσουμε συγκεκριμένες κατηγορίες αυτοκινήτων ως προσφορές.

Εκπτωτικά κουπόνια

There are several types of vouchers that can be used depending on what we want to achieve. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κουπονιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με το τι θέλει να πετύχει ο ιδιοκτήτης.

Διάρκεια ενοικίασης

Παρέχεται η δυνατότητα ορισμού ελάχιστης διάρκειας ενοικίασης, η οποία μπορεί να είναι από μερικές ώρες έως μερικές ημέρες.

Οθόνη κινητού τηλεφώνου του Συστήματος Ενοικίασης Αυτοκινήτων της Runnable.
Πλήρως Προσαρμόσιμο design για κάθε συσκευή.

Τι κερδίζετε:


 1. Πολλούς ικανοποιημένους πελάτες.
  Στη σημερινή ανταγωνιστική εποχή, ο πελάτης θέλει πάντα το καλύτερο στην καλύτερη δυνατή τιμή. Χρησιμοποιώντας το Online Σύστημα Ενοικιάσεων της Runnable, επιτυγχάνετε και τα δύο.
 2. Αύξηση της βάσης πελατών.
  Σημαντική αύξηση βάσης πελατών πελατών από όλο τον κόσμο.
 3. Κρατήστε τους υπάρχοντες πελάτες.
  Μια επιχείρηση δεν πρέπει μόνο να αυξήσει την πελατεία της, αλλά και να διατηρήσει την υπάρχουσα.
Sales Time Value.

Τι άλλο προσφέρουμε:

Η όλη δομή του Συστήματος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την καλή επίδοση στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Φυσικά, εμείς δεν προσπαθούμε να σας παραμυθιάσουμε όπως οι περισσότεροι εκεί έξω λέγοντας σας ότι με κάποιο μαγικό τρόπο, που μόνο εμείς διαθέτουμε, θα βρεθείτε αυτόματα στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google. Λέμε ότι μπορούμε να σας παραδώσουμε ένα σύστημα που θα είναι τεχνολογικά φιλικό προς τις σύγχρονες απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης. Και όσον αφορά το περιεχόμενο, το οποίο παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο SEO, μπορούμε να σας προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να αναλάβουμε την προώθηση του Συστήματός σας με ψηφιακή διαφήμιση (Digital Marketing). Αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να μην έχετε το χρόνο ή την όρεξη να ασχοληθείτε με τη διαφήμιση, γι 'αυτό το κάνουμε εμείς για εσάς. Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εμφανίζεστε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Και να θυμάστε: αυξάνοντας τον αριθμό των επισκεπτών - πιθανών πελατών κατ 'επέκταση, αυξάνετε τα έσοδά σας. Μη διστάσετε να το αναφέρετε στο μήνυμά σας, εφόσον το επιθυμείτε.

Πως δουλεύει:

Πιστεύουμε ότι κάθε περίπτωση είναι και πρέπει να είναι μοναδική. Για το λόγο αυτό, δε μας ενδιαφέρει η πώληση ενός αυτοματοποιημένου εργαλείου με μικρό βαθμό παραμετροποίησης. Μας ενδιαφέρει η καταγραφή και η κατανόηση κάθε επιχειρησιακής περίπτωσης και η απόδοση σε αυτήν των μοναδικών χαρακτηριστικών που της ταιριάζουν.

Έτσι, το πρώτο βήμα είναι να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Στη συνέχεια, φτιάχνουμε ένα πρωτότυπο, το οποίο σας παρουσιάζουμε και αν λάβουμε την έγκρισή σας, προχωράμε στην υλοποίηση του.

Είναι λογικό κάθε πελάτης να έχει τις δικές του ιδέες που θα ήθελε να ενσωματώσει στο Σύστημα Ενοικιάσεων. Για το σκοπό αυτό, η τεχνική ομάδα μας είναι πρόθυμη να συζητήσει οποιεσδήποτε σκέψεις σας και να προτείνει οικονομικά αποδοτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Ενημερώστε μας σχετικά με το ενδιαφέρον σας για το Online Σύστημα Ενοικίασης Αυτοκινήτων της Runnable, στέλνοντας ένα μήνυμα, χρησιμοποιώντας τη φόρμας επικοινωνίας.

Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στη Σελίδα Facebook μας ή να μας καλέσετε στο (+30) 697 804 7096 για μια πιο άμεση προσέγγιση.

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.